Alltid fast pris med garanti!

Flyttstäd


Servicepersonalen på Attraktiv Städ & Utemiljö AB erbjuder komplett flyttstäd för alla, både privatpersoner som företag.

Vår kompletta flyttstäd utförs alltid enligt branschnorm med fönsterputs, resor och material inkluderat i priset. Naturligtvis ingår vår godkännandegaranti!

Varje månad utför vi över 6000 kvm kompletta flyttstäd.

Flyttstäd för privatpersoner:

  • Alltid fast pris per kvm bostadsyta efter Rut-avdrag inklusive resa, material och godkännandegaranti! 

Flyttstäd för företag:

  • Vi kommer ut på ett kostnadsfritt besök och lämnar efter det en offert på en komplett flyttstäd inklusive godkännandegaranti!

Attraktiv Städ & Utemiljö AB är rekommenderad partner till både mäklarbyråer och fastighetsägare!

När du bokat en komplett flyttstäd av oss så är det bara att flytta och njuta av planering och möblering av ditt nya boende.

Alltid godkännandegaranti! Om köparen, hyresvärden eller den nya hyresgästen har något att reklamera på vår kompletta flyttstäd åtgärdar vi alltid detta kostnadsfritt. Reklamationstiden är hela 7 dagar från utfört uppdrag. Undantag finns för sådant som klassas som sanering.

Välkommen att kontakta oss för bokning och mer information!

Med verksamhet i Linköping, Norrköping, Mjölby och Åtvidaberg täcker vi in hela Östergötland och norra Småland. Personalen är erfaren och utbildad för att jobba med lokalvård för bästa resultat. Vi samarbetar även med lokala leverantörer. 

Företaget har F-skattesedel och alla försäkringar för att du som kund ska känna dig trygg. För privatkunder ordnar vi alla skatteavdrag, och du betalar ett fast pris efter RUT-avdrag när fakturan kommer.

Välkommen med ditt uppdrag!

Kontakt