Om oss


Attraktiv Städ & Utemiljö AB erbjuder all service DU behöver för en väl fungerande, snygg och trevlig omgivning. Oavsett om det är hemma, på ett företag eller någon annanstans. Med huvudkontor i Linköping samt servicedepå i Norrköping, Mjölby och Åtvidaberg kan vi både nå ut till och träffa våra kunder snabbt, smidigt och effektivt!

Företaget grundades 2006 som ett renodlat fastighetsbolag och utvecklade kompletta tjänster inom städ och fastighetsskötsel när Rut-avdraget slog igenom 2010. Vi är 12 anställda som levererar tjänster till 120 privatpersoner och företag med över 300 uppdrag per månad. Personalen har tillgång till fullt utrustade fordon, material och utrustning för att lösa ditt uppdrag!

Jag och mina medarbetare på Attraktiv Städ & Utemiljö AB ser självklart till att du får hjälp med de tjänster du önskar. Personalen har yrkeserfarenhet samt utbildning för att kunna serva dig som kund på bästa sätt. 

Attraktiv Städ & Utemiljös personal erbjuder tjänster inom följande inriktningar:

Flyttstäd

Varje månad utför vi över 6000 kvm kompletta flyttstäd med godkännandegaranti!

Städservice 

Vår erfarna servicepersonal är verksam i hela Östergötland. Vi utför städning för hem, kontor, flytt och bygg samt fönsterputs. Du kan köpa städservice för både privatpersoner och företag, med eller utan skatteavdrag!

Fastighetsskötsel

Med all vår utrustning och erfarna personal kan du få din tomt och fastighet väl omskött i hela Östergötland. Vi lämnar alltid ett bra resultat, med eller utan skatteavdrag!

 

Välkommen med ditt uppdrag!

Thomas Johansson med personal.