Pris från 199:- per timme efter Rut-avdrag för privatpersoner.

Städservice


Servicepersonalen på Attraktiv Städ & Utemiljö AB erbjuder komplett städservice för alla, såväl privatpersoner som företag. Du beställer det du vill ha utfört varje gång eller efter schema. Vi arbetar med välkända, miljövänliga och effektiva städmedel. Vi utför all slags städning för hem, kontor, flytt, bygg och fönster.

Vi kommer alltid med fullt utrustade servicebilar där du som kund kan slappna av och vara säker på att uppdraget utförs enligt beställning.

Med verksamhet i Linköping, Norrköping, Mjölby och Åtvidaberg täcker vi in hela Östergötland och norra Småland.

Kombinera gärna din städning med röjning och bortforsling både ute och inne! Personalen är erfaren och utbildad för att utföra ditt uppdrag med bästa resultat. Vi samarbetar även med lokala leverantörer och erbjuder "Extratiden du behöver"

I samarbete med Tvättexperten kan vi även ombesörja tvätt av textilier samt mattor. Naturligtvis ordnar vi då även med transporterna.

Företaget har F-skattesedel och alla försäkringar för att du som kund ska känna dig trygg. För privatkunder ordnar vi alla skatteavdrag, och du betalar enligt nedan på faktura efter RUT-avdraget.

Flyttstäd: Fast pris per kvm inkl. godkännandegaranti, resor och material. Kontakta oss för offert!

Välkommen med ditt uppdrag!

Kontakt